EGIPTUL ANTIC
Listă de discuţii pentru cei pasionaţi de Egiptul antic.
Lista Forumurilor Pe Tematici
EGIPTUL ANTIC | Reguli | Inregistrare | Login

POZE EGIPTUL ANTIC

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
beatrice17
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 80 ani
EGIPTUL ANTIC / ENIGME / Anul 2012 si Planeta Nibiru Moderat de ReLu, ankhem
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4
niphilim
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 32

ReLu a scris:


De fapt, nu mai e nevoie sa raspunzi, argumentele de genu ........


.... bine .


pus acum 12 ani
   
ramses cel mare
Moderator

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 591
PS: Incercati sa va mentineti pe subiectul topicului, si daca distutia incepe sa incline spre alt subiet, terminatil, sau continatiul pe alt topic.

Modificat de ramses cel mare (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
Bogdanutzu
Incepator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 5
Iata ca am revenit ...si "niphilim" acum daca crezi ca mitul cu privire la viteza luminii a cazut inseamna ca toata suflarea fizicii poate pica? Poate intr-o alta dimensiune sau poate ca niciodata nu vom afla asta..insa e o mica chestie bazata pe LOGICA..daca la 0K(temperatura la care e cam imposibil de ajuns) agitatia termica inceteaza , energia sub forma caldurii dispare si ea, cum poate oare exista ceva mai rece de atat in conditiile in care nu se poate demonstra asta??

ps:poate sunt naiv ,dar unele legi ale fizicii sunt de nedemonstrat


pus acum 12 ani
   
Bogdanutzu
Incepator

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 5
#2:..imi permiti sa subliniez ceva. Imi place cum ai ajuns in domeniul "religie" , pana la urma ceva a creat acest vast univers care ridica din ce in ce mai multe semne de intrebare ,dar cu cat ne departam mai mult de punctul in care eram loiali unui/sau mai multi zei(monoteism/politeism) constatam ca asa-zisa "credinta" incepe sa dispara ,ma bucur ca ai cunotinte din budism ,islam si alte minunate religii ,dar cat de mult crezi in acel ceva ce ne tine..ca ceva a creat spatiul in care ne aflam -- o fi fost Big Bang-ul dar totusi...exista o armonie in legile Terrei si Universului si sa nu uitam de Surprinzatoarea Cifra 12...multe lucruri se leaga de ea...12 apostoli au fost in Biblie,12 luni are anul,12 astronauti au pasit pe luna,12 este luna in care se termina calendarul maias...si mai multe lucruri.

ON TOPIC: Pana la urma Nibiru este o legenda momentan..daca intr-adevar ar fi existat ar fi putut fi observata pe cer,dar pana acum nu au aparut dovezi clare...
Iar de sursele mele de inspiratie legat de schimbarea polilor...sa spunem ca niste oameni cu "renume" de la NASA au incercat sa lamureasca acest fenomen...

Modificat de Bogdanutzu (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
exrcutor21
Incepator

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 1
Vad ca nimeni nu mai prea intra in aceasta sectiune asa ca incep eu pe anul acesta.
Bun ne aflam la jumatatea anului 2012 mai e putin pana in decembrie,care sunt parerile voastre despre 21.12.2012, exista vreo legatura intre 2012 si vechile civilizatii si misterioasele structuri descoperite pe luna?oare chiar au aceste lucruri vreo legatura?


pus acum 11 ani
   
Pagini:  1 2 3 4  

Mergi la